Månadens träning

Liten, snabb uppdatering bara. Maten går det lite sisådär med och vikten står kvar på 81-82 kg. Planerar en liten slutspurt inför semestern efter långhelgen och återkommer om detta på tisdag. Kram på er och ha en fin ledighet!!


Träning Maj
Löpning + Promenader 69 km + 56 km = 125 km
Träningspass 32
- Löpning 12
- Itrim pulspass 8
- Poweryoga 5
- Afrodans 3
- Bodypump 3
- Badminton 1
Träningsfria dagar
7

Kommentarer
Postat av: Rickard

Inte dåligt inte :)



Jag håller tummarna för dig att du kommer förbi slumpen och når ditt mål! Lustigt nog så verkar det rätt vanligt att ju närmare man kommer det mål man satt desto svårare blir det fast egentligen borde det väl vara tvärtom tycker man :)

2011-06-01 @ 19:20:43
Postat av: Anonym

Jag är inte orolig att aldrig nå målet, bara frustrerad över att det tar sån tid. Det är så tråkigt att tacka nej till allt hela tiden bara för att man har de här sista kilona att gå ner. Senare kan jag ju leva så här och äta något gott ibland, en macka eller en bit tårta osv. Fast sonen sa här om dagen: BEHÖVER du verkligen gå ner mer nu mamma? Du är ju inte tjock längre... Vilken sötis han är! Och visst är det så att jag skulle kunna stanna här och ändå må bra. Men några kilo mindre hade jag ju planerat från början. Om inte annat skulle det göra löpningen lite lättare! ;-P

2011-06-02 @ 07:37:27
Postat av: Krickan

Jag tycker inte att det är ett DUGG konstigt att det blir lite trögare på slutet. De sista %-en kroppsfett ÄR svårare att komma åt. Lite som att balansera en balja vatten, när den är överfull spiller man lätt, sen blir det svårare.



Att det blir tjatigt att hålla strikt diet spelar också in :-) Nöt du på med löpning och träning, så skall du se att det lossnar. Lite Crossfit på toppen kanske också kan hjälpa, jag har som bekant bra erfarenhet av hårdkörning/viktminskning :-)

2011-06-02 @ 09:05:18
URL: http://krickantranar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0