Dag 27 (10.9kg) - Äntligen hemma

Har haft en sån där dag som man bara längtar efter att den ska ta slut...

Kort sammanfattning: Frukost, Möte, Lunch, Jobb, Mellis, Jobb, Hem, Middag, Promenad, Föräldramöte, Mer promenad, Hem, Säng (snart ;-)).

Inte mycket som hänt annars, speciellt inte på vågen. Magen är fortfarande väldigt stökig (läs gasig) av alla bönor och nötter som följde med LCD. Vill gärna hoppa av den här platån nu och se nya siffror på vågen. Gonatt!!

Kommentarer
Postat av: Rickard

Stackars katt, undrar om den är photoshoppad :)

2010-09-08 @ 07:45:51
Postat av: PhD

Man kan ju hoppas det... Annars är det onekligen synd om den stackarn. Fast jag kommer ihåg Mirremurre, dina föräldrars katt. Han åt ju allt han kom åt och var ganska fet om jag minns rätt. Jag antar att även katter kan lida av samma matstörningar som vi människor, dvs äta för mycet och röra sig för lite.

2010-09-08 @ 09:49:40
URL: http://komitrim.blogg.se/
Postat av: Lisa-Marie

Hej hej!



Tack för ditt inlägg! Ja, det är onekligen Zumba som gör att jag känner mig lite sleten idag haha..



Och så kommer kattmostern i mig fram. Bilden är med all sannolikhet inte photoshoppad, finns flera katter som är sådär stora och det är verkligen djurplågeri på hög nivå att låta de bli sådår feta. Människan måste då hjälpa till med hygien etc då de givetvis inte kan göra det själva när de inte kan röra sig, det är inget kattliv att tvingas bli tvättad varje dag av sin människa.. Katter är precis som vilka som helst, gillar de att äta och får fel mat (för mycket fett och kolhydrater, katter ska inte äta kolhydrater) så går de upp i vikt.. Usch, tycker det är hemskt och lider med djuren..

Jaja, förlåt men jag stöttar och hjälper många katthem och organisationer så jag var tvungen :) Hoppas det är ok!



Jag tycker du jobbar på bra men jag kan redan utläsa att du är lite neggo pga. vikten. Sluta väga dig varje dag så blir det en längtan till att ställa sig på vågen istället. Och det blir i stort sett alltid en fantastisk överraskning när man väl kliver på. De 3 dagarna det "stått stilla" så är du inte lika positiv som innan.. :) Hoppas att det går bra! Håll humöret uppe! Jag kan inte säga att jag vet hur det är att ha en tonårsdotter men jag vet hur det är att vara en såååå... Jag lider med dig :) Det måste vara det svåraste som finns, underbart vid vissa tillfällen och sen "stänga in sig i garderoben och slänga nyckeln för att aldrig mer komma ut" :)



Kram på dig! Jag längtar verkligen till min varierat tid, tiden går extremt långsamt nu på slutet...



Mvh Lisa-Marie

2010-09-08 @ 10:09:55
URL: http://mimitosvikt.bloggplatsen.se
Postat av: PhD

Har två katter själv men de är i bra kondition. Köper bra mat till dem och mormor kommer hit och skämmer bort dem med fisk då och då. Dessutom har de fördelen att de kan springa ute när de vill (har tom kattlucka nu) så då får de motionen de behöver. Hade innekatter för många år sedan och de tenderade att lägga på sig lite vikt, men den försvann oftast då de fick vara ute på somrarna. Älskar djur och slår gärna ett slag för dem här i bloggen. Jag och dottern funderar faktiskt på att bli volontärer på ett hundstall i närheten. Det behövs fler människor som du!

2010-09-08 @ 10:23:30
URL: http://komitrim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0