Dag 9 (5.7kg) - Avslöjad :-o

Berättade för Itrim om min blogg utifall de ville länka den från sin hemsida. Tyckte det var lite magert med kundbloggar där. Föga anade jag att de skulle avslöja mig med både namn och arbetsplats (skickade email från jobbet). Jag har ju bloggat anonymt eftersom jag inte ville att alla som känner mig skulle veta vad jag håller på med. Inte för att jag skäms eller så men det känns ju ändå ganska privat. Den här bloggen är ju först och främst för er som är intresserade av Itrim eller som redan följer deras program. Som inspiration och kanske några igenkännande leenden :-) Ja, ja. Ingen större skada skedd antar jag. Tids nog kommer väl folk se vad som pågår i alla fall. Och nu när jag är officiellt länkad till Itrims hemsida är jag så illa tvungen att sköta mig bra!

Och det har jag gjort också. Körde mitt pulspass i morse och fick väga mig på deras våg. Den gav både goda och inte så goda nyheter. Det bästa med deras våg är att den visar ett kilo mindre än min :-P Så enligt den är jag nu nere på 110.5 kg och har gått ner 5.8 kg sen förra torsdagen. Det som var mindre roligt var att bara 2 kg av det är fett (ok, ok, jag vet att det inte är dåligt på en vecka), 2.8 kg är vatten (förväntat) och 1 kg är typ muskler. Vad det betyder är att min så kallade fettfria massa minskat med 3.8 kg och därmed har jag nu fått en ny målvikt: 76 kg. Låter mer rimligt än 81 kg men det betyder att trots stor viktnedgång har jag 34.5 kg kvar att gå ner och hade 35.2 kg förra veckan. Suck. Ja, ja. Jag har i alla fall nästan sex (<- kolla Pia!!) kilo mindre att bära på nu så motionen bör ju gå lite lättare i alla fall.

Jag köpte även några (läs många) förpackningar LCD-mat. Får inte börja äta dem förrän om två veckor men tjänade många hundralappar på att handla nu när de har 20% rabatt. Jag ser verkligen fram emot att få byta ut pulvren mot bars och smoothies. Är redan trött på de varma sopporna. Inte för att dom smakar illa men jag har aldrig varit speciellt förtjust i soppa. Shakerna är inte heller speciellt upphetsande men de är lättare att dricka. Gröten tycker jag fortfarande om i alla fall. Äter den till frukost varje dag och ibland även till middag för att ha något att tugga på. Skulle nog köpt mer om jag bara orkat bära. Och kan inte hoppa av nu när jag har maten fixad för mer än en månad framöver.

Kommentarer
Postat av: Pia

Var hittar du alla roliga bilder? De är klockrena. Hann inte läsa din blogg igår för vi var och hälsade på farfar på sjukhuset. Annars försöker jag följa den varje dag. Kram Pia

2010-08-20 @ 11:41:01
Postat av: PhD

Google. Med bra sökord och en massa bläddrande så hittar man allt. Hoppas farfar mår bättre. Kramar till dig och familjen.

2010-08-20 @ 12:29:21
URL: http://komitrim.blogg.se/
Postat av: Sussie

Hej! Jag hittade hit från Itrims hemsida. Kul med en ny "Itrim-blogg" att följa! Heja på!

2010-08-21 @ 13:42:45
URL: http://itrimsussie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0